Зашлакованість.

Добре виводить з організму токсини чай з кірок цитрусових. Порівну змішайте подрібнені сухі кірки апельсина, мандарина та лимона. По одній столовій ложці суміші заварюйте і пийте як чай протягом двох-трьох тижнів.

Дивиться ще по-темі:

Гіпотонія. Атеросклероз. Застуда.

Гіпотонія. При схильності до зниженого артеріального тиску вранці і вдень пийте чай з кореня женьшеню, а ввечері склянку гранатового соку. Атеросклероз. Ще один рецепт для літніх людей. Візьміть по одній чайній ложці коренів солодки і плодів шипшини.Змішайте, заварюйте і пийте як чай протягом двох-трьох тижнів. Поєднання коренів солодки і шипшини "чистить" судини...


Гастрит, виразка шлунку

Гастрит, виразка шлунку. Чайну ложку кореня аїру залийте склянкою кип'яченої води кімнатної температури. Залиште на 24 години, процідіть. Приймайте протягом трьох-чотирьох тижнів по столовій ложці до і після їжі. Підігрівати не потрібно. Корінь аїру гіркуватий, але одна столова ложка це ж не цілий стакан. Крім протизапальної дії, аїр, до того...


Алергія.

Візьміть по одній чайній ложці листя берези і шавлії, по половині чайної ложки календули і ромашки. Змішайте. Столову ложку суміші залийте склянкою окропу, залиште на кілька хвилин, процідіть. Пийте цей чай 2-3 рази на день у теплому вигляді натщесерце або перед їжею. Можна з медом. Курс лікування - три тижні....


Надмірний апетит.

Надмірний апетит. Ефективність цього рецепта підтвердили багато мої пацієнти.Знижуючи апетит, цей чай дозволяє в півтора-два рази зменшити кількість з'їденого за обідом або вечерею і тим самим схуднути на кілька кілограмів. Візьміть по одній столовій ложці коренів кульбаби і коріння стальника, п'ять столових ложок коріння жостеру і по дві столові ложки фенхеля і...


Набряки (сечогінний чай).

Візьміть 150 р. плодів ялівцю, по 50 г. плодів фенхелю і коренів солодки. Все змішайте. Одну столову ложку суміші залийте склянкою окропу (краще в термосі), залиште на 10-15 хвилин, процідіть. Пийте 2-3 рази на день по півсклянки в теплому вигляді натщесерце або перед їжею в плині трьох тижнів. За смаком...


Ваша думка

Ви дивилися: "Зашлакованість."