Супермелкий биокальций (Суперподріблений биокальций)

Супермелкий биокальций отлично усваивается организмом человека.

Давно известно, что микроэлемент кальций плохо усваивается организмом. Для улучшения усвояемости кальция китайская компания Хуашен применяет технологию его переработки с помощью дробления исходного сырья при очень низкой температуре. Получаемые в результате такой обработки частицы кальция настолько малы, что способны через слизистую оболочку рта напрямую попадать в кровь, что обеспечивает практически 100% усвояемость организмом такого кальция.

http://huashenua.com/ru/biodobavki/supermelkij_kalcij_huashen.html

Кальцій сприяє зниженню артеріального тиску. Американський державний центр медичної статистики встановив, що серед людей, які щодня вживають достатню кількість Ca, кількість страждаючих високим артеріальним тиском набагато менше, ніж серед тих, хто вживає його менше 300 мг на день. Кальцій знижує рівень шкідливого холестерину в крові, ніж оберігає від виникнення серцево-судинних захворювань. За умови достатнього вживання Ca зменшуються втрати кісткової речовини, в результаті чого зменшується ризик переломів через крихкість кісток у людей літнього віку. Кальцій необхідний для підтримки серцевого ритму, входить до складу ядер і мембран клітин, клітинних і тканинних рідин, нормалізує кислотно-лужний баланс організму, забезпечує згортання крові і т.д.

Кальцій міститься в багатьох продуктах харчування, наприклад, в сирі, курячих яйцях, крупах, овочах і т.д. Але слід враховувати, що кальцій — дуже «примхливий» мікроелемент: він дуже погано засвоюється організмом. Для його засвоєння необхідна присутність в організмі вітаміну D і цілий ряд інших умов. Слід пам’ятати, що багато препаратів кальцію нерідко викликають утворення піску і каменів у нирках, а також інші неприємні ускладнення, причиною яких є неповна всмоктуваність і засвоєння організмом. Найбільш висока засвоюваність у кальцію, подрібненого до супер-дрібного розміру часток — не більше 5-7 мікрон. Такий кальцій через слизову оболонку рота людини потрапляє безпосередньо в кров, завдяки чому відмінно засвоюється організмом, не вимагаючи наявності вітаміну D та інших умов. Саме таким є Суперподріблений биокальций компанії Хуашен.

Дивиться ще по-темі:

Вітамін В1 і з чим його їдять.

Інша назва цього вітаміну - тіамін. Головні його виробники в рослинному світі, - це зернові і бобові культури, яких досить багато росте в будь-якому городі. Також його можна знайти в дріжджах або в деяких внутрішніх органах тварин, наприклад в печінці, нирках чи серце. Вітамін B1 потрібен для успішного засвоєння вуглеводів в...


Симптоми нестачі вітамінів

Симптоми нестачі вітамінів Ми завжди чуємо про те, що необхідно поповнювати наш організм вітамінами і мікроелементами. Але мало хто знає, як визначити їх нестачу в організмі. Щоразу, недоодержуючи потрібні речовини, організм дає нам «сигнал», за яким ми зможемо розпізнати, на що ж звернути увагу в першу чергу. Простудні захворювання Якщо протягом...


Применение кальция при лечении косметических недостатков

Хлорид кальция - оказывает десенсибилизирующее, противовоспалительное и противозудное действие. Уплотняющий коллоиды крови и стенки сосудов хлористый кальций применяется при всех островоспалительных заболеваниях кожи, при зудящих и аллергических дерматозах, при геморрагическом диатезе и т.д.. При крапивнице, розацее назначается внутрь совместно с аналогично действующим адреналином или эфедрином. Наиболее эффективное действие оказывает хлористый кальций при...


Надлишок вітамінів В 12, Е і D

З дитинства ми знаємо про користь вітамінів, тому соки та фрукти входити в раціон будь-якого підростаючого організму. Але мало хто замислюється, що надлишок вітамінів може завдати шкоди організму. Він може негативно позначатися на роботі внутрішніх органів, перешкоджати засвоєнню інших мікроелементів і речовин і навіть призводити до отруєння. Тому перш ніж...


Вітаміни групи С, аскорбінова кислота

Препарати вітаміну С Вітамін С (аскорбінова кислота) міститься в рослинних продуктах: капусті, цибулі, моркві, томаті, лимонах, апельсинах, буряках, шипшині, чорній смородині. Вітамін С нестійкий і при кип'ятінні продукту руйнується. Аскорбінову кислоту та інші препарати вітаміну С застосовують для попередження і лікування цинги (скорбута), при кровотечах (носових, легеневих, маткових), інфекційних захворюваннях, ранах,...


Ваша думка

Ви дивилися: "Супермелкий биокальций (Суперподріблений биокальций)"